Politica are căi total nebanuite aici in Romania si mai ales in PSD. Cine si ce-a vazut la Victor Ponta pentru a-l alege in functia unui partid aflat intr-o profunda criza si in fata a inca 4 ani de opozitie, este greu de spus.

Este adevarat, alternativele erau subtirele. Iar ideea ca dl. Diaconescu  poata aspira intr-adevar la functia de sef de partid era prea frumoasa.

Girat de domnii Mazare, Nastase sau Iliescu, Victor Ponta reprezinta puţul in care a sarit PSD, direct din lac. Mircea Geoana isi continua degringolada si insomniile, neacceptand cu demnitate sfarsitul sau ca politician.

Oricum, cine crede ca va veni o curatenie in PSD se inseala amarnic. Poate nici macar haiosul Vanghelie nu va fi maturat, cu toate ca ar trebui sa fie primul pe lista “leprei” Ponta.

Victor Ponta, micul Titulescu, simbolizeaza imaginea ratata a unei intregi generatii de politicieni, ramasi la nivelul de speranta si atat. Mai mult, este intruchiparea unei intregi generatii de specialisti ratati – de la avocati la doctori, ingineri si profesori, politicieni.

Faptul ca a ajuns presedinte PSD este cu adevarat o minune. Este scutul de aparare a celor care l-au sustinut si pe care cu siguranta ii va omeni la momentul potrivit.

Victor Ponta presedinte? Sunt intr-adevar perspective solide de emigrare!

sursa foto: http://www.itmadness.ro